Брад Пит и Анджелина Джоли се разведоха официално

13 август 2023
Angelina Jolie
Снимка от БГНЕС

Според статия, публикувана от In Touch WeeklyБрад Пит и Анджелина Джоли са се споразумели да уредят седемгодишната си съдебна битка по взаимно съгласие. След като обявиха раздялата си през септември 2016 г., бившите съпрузи дълго време не можеха да си поделят винарната Chateau Miraval в Южна Франция и решаваха въпроса за попечителството над децата си, три от които са осиновени.

"Те похарчиха толкова много пари за тези съдебни битки, включително за битката за попечителство, и Анджи можеше да се окаже разорена и поради това имаше смисъл да намали загубите си. Това е голяма победа за Брад", разкрива вътрешният източник.

Източникът добави, че решението на Джоли да уреди делото е било мотивирано единствено от парите. "Тя просто търсеше финансова независимост и някаква форма на спокойствие и затваряне на тази дълбоко болезнена и травматична глава от живота на нея и децата ѝ", добави източникът.

Според свидетели преговорите са били "мъчителни". В резултат на това Брад получава пълен контрол над любимото имение на двойката във Франция, в което вече е успял да покаже нова любовница, 29-годишната Инес де Рамон, и правото на съвместно попечителство над децата. В замяна на това Пит ще плати на Джоли внушителната компенсация от 250 млн. долара.

Новини