Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Брад Пит поздрави завършващите университета в Мисури
Брад Пит поздрави завършващите университета в Мисури
Снимка: БГНЕС
Брад Пит поздрави завършващите университета в Мисури Четвъртък, 21.05.2020 г., 16:57 ч. Актьорът е учил там... счетоводство

Брад Пит изненада завършващите Държавния университет в Мисури.

Ръководителят на университета Клиф Смарт публикува в Twitter специален видео поздрав от актьора. В началото той разговаря с мечока талисман на учебното заведение и обяснява, че са получени стотици видео поздравления за завършващите, но има и още едно, специално. Оказва се, че то е от един от най-известните възпитаници на университета – холивудската звезда Брад Пит.

„Здравейте! Тук е Брад! Аз съм под карантина. Но викам от радост за завършващите Държавния университет в Мисури. Да, сигурно е много странно за всички ви да се дипломирате по този начин, но знайте, че имате нашата подкрепа. Разчитаме на вас, че ще направите този свят едно по-добро място. Желаем ви всичко най-добро в бъдещите ви начинания. Направихте го! Поздравления отново!”, пожела Бит.

Актьорът е роден в Шоуни, САЩ, но още като малък се мести със семейството си в Спрингфийлд, Мисури. Учи счетоводство в университета в Мисури, но прекъсва 2 месеца преди да завърши. 

Коментари