Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Брад Пит вече предпочита да е зад камерата
Брад Пит вече предпочита да е зад камерата
Брад Пит вече предпочита да е зад камерата Четвъртък, 04.07.2019 г., 12:56 ч. Актьорът все по-рядко се снима във филми, за да даде път на по-младите

Брад Пит се е снимал в десетки филми и макар вече да не прилича на сексимвола от плакатите, продължава да има милиони фенове по света. Въпреки това актьорът каза, че с годините предпочита да предаде щафетата на по-младит. Затова и напоследък все по-рядко се снима във филми.

"Предпочитам да съм зад камерата като продуцент. Това доста ми харесва - каза Брад Пит пред австралийското издание на сп. GQ. - Все по-малко работя. Наистина вярвам, че това е за по-младите. Не че няма значими роли за по-възрастни. Просто чувствам, че самата игра е такава. Всичко става естествено. Като естествен подбор".

В снимките към интервюто Брад Пит е облечен спортно. Личи си, че не е млад, но си е привлекателен, с уверена усмивка и малко по-дълга коса. Е, не е момчето от филма "Телма и Луиз", който го направи световноизвестен през 1991 г., но въпреки това продължава да бъде сред най-красивите мъже на планетата.

Брад Пит притежава продуцентската компания "План Би ентъртейнмънт" и вече има впечатляваща кариера зад камерата. Той е продуцент на кинохитове като "Лунна светлина", "12 години в робство", "Дървото на живота" и "Яж, моли се и обичай". 

Коментари