Брайън Адамс иска да режисира филм

62-годишният певец също е изградил успешна кариера като фотограф

02 януари 2022
social
Снимка от youtube screenshot

Брайън Адамс иска да режисира филм. 62-годишният певец също е изградил успешна кариера като фотограф и смята, че уменията му ще бъдат преносими и към създаването на филми. Той каза: „Наистина бих се интересувал да направя филм. Лесно се виждам като оператор, може би дори режисьор. Спомням си, че работих с Ласло Ковач, който направи „Easy Rider“ в един от ранните ми видеоклипове. Той имаше бинокъл на врата си и непрекъснато гледаше движението на облаците в очакване на правилната светлина. Чист гений!”

Брайън смята, че технологичното развитие е променило напълно нещата за фотографията.

Той каза пред списание Ramp Style: „С камери за смартфони, които могат да уловят всеки момент, всеки може да бъде фотограф. Бъдещето ще бъде по-интерактивно и интензивно и ще има повече камери, документиращи всичко през цялото време. Полицейските телесни камери имат инфрачервени възможности за проверка на телесната ви температура, ще има повече дронове… това са само някои примери. Това не означава, че е нещо лошо, защото сега виждаме света както никога досега.“

„Едно от най-важните неща е хората, които използват камерите си, за да документират зверствата. Всеки е фоторепортер. От екологичния тероризъм до Джордж Флойд, снимките и видеоклиповете напълно промениха нашия свят за една нощ.“

Макар че през годините е снимал редица хора и места, портретите му на семейството му означават най-много за хитмейкъра на „Heaven“.

Попитан кои от снимките му говорят най-много за него, той каза: „Снимките на моето семейство. Ценя ги повече от всичко. Седнах с дядо си и го снимах, когато беше на 89. Говорихме за времето му като кралски инженер през световните войни. Той беше толкова смирен. Ужасно ми липсват баба и дядо.”

 

Новини