Britney Spears е бременна

Поп принцесата очаква дете от "съпруга" си Sam Asghari след ваканцията им на Хаваите

11 април 2022
social
Снимка от instagram

Britney Spears е бременна! 40-годишната певица, която преди броени месеци се освободи от 13-годишното попечителство на баща си, обяви, че с 28-годишния Sam Asghari, очакват първото си дете. 

В Instagram зведата сподели, че е забелязала, че е започнала да трупа килограми след пътуването им до Мауи. Затова си купила тест за бременност и се оказало, че причината за напълняването всъщност е много хубава, а именно, че очаква бебе. Тя също така нарича Asghari свой "съпруг", което означава, че двамата вероятно са сключили брак тайно.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears)

Britney вече има двама синове - Sean Preston на 16 г. и Jayden James на 15 г. - от брака си с Kevin Federline. 

В публикацията си тя добавя, че вече няма да излиза навън често, защото иска да избегне папараците. Тя си спомня много добре какво е да си бременна звезда: “Трудно е, защото когато бях бременна преди страдах от предродилна депресия … Трябва да кажа, че беше наистина ужасно. Тогава жените не говореха за това… някои хора смятаха за опасно жена да се оплаква така, докато носи бебе в себе си, но сега жените говорят за това всеки ден… благодаря на Бога, че не трябва да пазим тази болка в строга тайна”. 

Певицата допълва, че сега планира да прави йога всеки ден вместо да се разхожда навън.

 

 

Britney срещна Sam преди почти шест години по време на снимките на клипа на песента ѝ "Slumber Party". Връзката им започна малко след това, а през септември 2021 г. двамата се сгодиха.

По време на съдебната сага срещу попечителството над нея, Britney заяви в показанията си пред съда през юли миналата година, че иска да се омъжи и да има още деца, но попечителите ѝ забраняват.

Контролът над живота на звездата беше премахнат през ноември.

Новини