Britney Spears обеща, че няма да пее повече

04 януари 2024
Britney Spears
Снимка от instagram.com/britneyspears

Britney Spears каза, че никога повече няма да се върне в музикалната индустрия. 42-годишната звезда писа в Instagram, за да опровергае последните съобщения в медиите, че записва нов албум.

"За да сме наясно, повечето новини са глупости! Продължават да твърдят, че се обръщам към случайни хора, за да направя нов албум. Никога няма да се върна в музикалната индустрия!", пише звездата.

"Когато пиша, пиша за забавление или пиша текстовете за други хора. За тези от вас, които са прочели книгата ми, има много неща, които не знаете за мен. През последните 2 години съм написал над 20 песни за други хора!!!".

И добавя: "Аз съм автор на текстове и честно казано, това ми харесва. Хората също така казват, че книгата ми е била издадена без моето одобрение незаконно, а това далеч не е вярно. Чели ли сте новините тези дни?". 

Постът на Britney Spears включва графичното изображение на картината "Саломе носи главата на св. Йоан".

В неотдавнашни статии на Page Six и The Sun се твърдеше, че певицата и екипът й са се обърнали към изпълнителките Charli XCX и Julia Michaels, за да ѝ помогнат да създаде новия си албум. 

Новини