Britney Spears празнува музикалното си завръщане

Певицата с публикации от ваната, по бански и гола

28 август 2022
social
Снимка от twitter

Britney Spears продължава със странните си публикации в социалните мрежи.

40-годишната певица, която тази седмица се завърна на музикалната сцена с дуета с Elton John "Hold Me Closer", публикува видео в Twitter, в което дефилира по червен бански, а малко преди това качи и своя гола снимка.

Още в първите часове след премиерата на песента, Britney отпразнува триумфалното си завръщане с видео от ваната, в което казва на Elton, че са номер 1 в 40 държави и добавя, че ѝ предстои най-хубавият ден. По-късно тя изтри клипчето, но пък то беше споделено от изпълнителя на “Tiny Dancer” в неговия Instagram с думите: “Благодаря ти за това съобщение. Направи ми деня!!. Надявам се всички да имат страхотен ден, докато танцуват на нашата песен!".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Elton John (@eltonjohn)

В същия ден Britney написа в Twitter, че се е фокусирала върху себе си и това да бъде щастлива: “Уча се на това, че всеки ден е едно ново начало и нова възможност да правя това, което ме прави щастлива... да, днес избирам щастието. Всеки ден си казвам, че трябва да оставя тъгата и горчивината в миналото и да се опитам да простя на себе си и на другите". Посланието беше публикувано в акаунта ѝ в сайта, след като тя за пореден път деактивира профила си в Instagram. В друг туит добави: "Искам да съм смела, както когато бях по-млада и да не се страхувам. Моля се Светият дух да е истински и също да бъде с моите деца!!! Да... Избирам щастието и радостта днес!!!". Последните ѝ думи идват на фона изказвания на бившия ѝ съпруг Kevin Federline, че синовете ѝ избягват да се срещат с нея и се срамуват от поведението на майка си в социалните мрежи.

Новини