Britney Spears празнува рождения си ден с майка си и брат си

03 декември 2023
Britney Spears
Снимка от instagram.com/britneyspears

Мениджърът на Britney Spears, Cade Hudson, е публикувал снимка на певицата с майка ѝ, Lynne Spears, и нейния брат, Bryan Spears, в Instagram Stories в събота. 

Малкото семейно събиране е било по случай 42-ия рожден ден на певицата. 

Снимката е черно-бяла и беше споделена от фенове в Х (бившия Twitter).

Други кадри пък е споделила приятелка на Lynne. На тях се вижда как Britney се е гушнала в майка си на дивана и как я повдига във въздуха. 

След срещата източник е заявил пред TMZ, че отношенията между Lynne и Britney са "на едно много по-добро място". Според същия човек майката е прекарала нощта в дома на дъщеря си.

Появата на Lynne на рождения ден на дъщеря ѝ идва, след като през май певицата сподели, че двете са подобрили отношенията си. В публикация в Instagram по това време Britney разкри, че майка ѝ наскоро е посетила къщата ѝ за първи път от години.

„Моята сладка мама се появи на прага ми вчера след 3 години … мина толкова много време … със семейството винаги има неща, които трябва да се решат … но времето лекува всички рани“ написа тя, преди да се обърне директно към майка си. След като успях да съобщя това, което пазя в себе си от изключително дълго време, се чувствам толкова благословена, че успяхме да се опитаме да направим нещата правилни“ — продължи тя. "Обичам те толкова много. Благословена съм, че можем да пием кафе заедно след 14 години".
 

Няколко дни преди семейното празненство Britney сподели снимка на брат си Bryan и написа мили думи за него, въпреки че беше в обтегнати отношения с близките си откакто започна 13-годишното попечителство над нея, наложено по съдебен път. Към днешна дата тя вече е свободна от него.

“Моят голям брат, който ми е като баща и най-добър приятел!", написа певицата към снимката на брат си в Instagram.

На този етап обаче Britney остава в лоши отношения с баща си, Jamie Spears, и сестра си, Jamie Lynn Spears.

Новини