Britney Spears се извини на Justin Timberlake и похвали новата му песен

29 януари 2024
Britney Spears
Снимка от instagram.com/britneyspears

Britney Spears стартира седмицата с извинение, поднесено в социалните мрежи. 

Бившата поп принцеса се извини за някои от нещата, които е написала в мемоарите си "Жената в мен" и които може да са били неприятни за някого. 

“Ако съм засегнала някого от хората, за които искрено ме е грижа, много съжалявам", написа тя в Instagram.

Изненадващо тя продължи с похвали за бившия си Justin Timberlake след представянето на новия му сингъл и участието му в шоуто на Jimmy Fallon. 

“Искам да кажа също, че съм влюбена в новата песен на Justin Timberlake "Selfish", много е добра, и не знам как става така, но всеки път, когато гледам Justin и Jimmy заедно, се смея много. P.S. "Sanctified" също е уау", добавя Britney за другата песен, която Justin изпълни при гостуването си в предаването “Saturday Night Live” през уикенда.

Коментарът на Spears се появи малко след като нейните заклети фенове започнаха акция, в която стриймваха и купуваха нейната песен от 2011 г. “Selfish”, за да попречат на сингъла на Timberlake със същото заглавие да влезе в класациите. Така в четвъртък, когато излезе парчето на певеца, песента на Britney от албума ѝ "Femme Fatale" влезе в Топ 40 на класацията на iTunes за САЩ. В петък следобед нейното изпълнение се изкачи до първото място, като измести Timberlake на трета позиция. 

Феновете на Spears са ядосани на Timberlake откакто той издаде хита си “Cry Me a River” през 2002 г., в който се намеква, че тя му е изневерила. 

Тази неприязън се възроди с нови сили, след като 42-годишната Britney разкри в мемоарите си, че по време на връзката им преди години, тя е забременяла от него, но той я накарал да направи аборт, защото не бил готов да има деца. 

Новини