Britney Spears си партнира с Will.i.am за нова песен

21 юли 2023
Britney Spears
Снимка от twitter.com/iamwill

Britney Spears си партнира с Will.i.am за нова песен. 

Парчето се казва "Mind Your Business" и по всичко личи, че е вдъхновено от не особено топлите отношения на бившата поп принцеса с медиите, както и с всички, които любопитстват или коментират личния ѝ живот.

Новата колаборация между певицата и рапъра ни кара да си спомняме с умиление за предишната им песен заедно, "Scream & Shout". 

В интервю преди дни Will.i.am обясни: 

“От години съм фен, приятел и поддръжник на Britney. Подкрепям я като слушам музиката ѝ, а също и като се опитвах да ѝ вдъхвам кураж, когато се бореше за свободата си. Тя е невероятна личност".

Рапърът от Black Eyed Peas е работил със Spears като продуцент на песента "It Should Be Easy" от нейния албум "Britney Jean" (2013 г.). 

"Mind Your Business" е подготовка за предстоящия пети самостоятелен албум на Will.i.am.

Миналата година Spears партнира на Elton John за превърналия се в хит сингъл "Hold Me Closer" – обновена версия на неговата класика "Tiny Dancer". Това беше първата нова музика с участието на певицата, след като през 2021 г. тя беше освободена от попечителството на баща ѝ. 

По-рано този месец Britney съобщи подробности за мемоарите си и заяви, че е "по-добре" феновете да харесат книгата, защото е ходила на терапия, за да я напише. 

Новини