Camila Cabello сподели нова снимка със Selena Gomez

04 януари 2024
Camila Cabello
Снимка от БГНЕС

Camila Cabello сподели нова снимка със Selena Gomez. Певицата пусна стори в Instagram, на което прегръща Gomez. Звездата от The Only Murders in the Building публикува отново снимката в собствената си история.

Cabello Gomez

Новата снимка идва на фона на слуховете, че двете си сътрудничат по нова песен. Двойката за първи път предизвика слухове през юли 2023 г., след като Gomez сподели снимка, на която се мотае с бившия член на Fifth Harmony в Universal Studios.

Cabello пусна сърце в коментарите към тази публикация и допълнително изостри вниманието на феновете, като тагна продуцента, носител на Грами Барт Шоудел в секцията за коментари. Скоро след това тя потвърди, че работи по завършването на новия си албум след ваканция в Пуерто Рико. Преди края на 2023 г. Cabello сподели още една актуализация с феновете, като промени снимката на профила си в социалните медии и сподели снимки, на които в студиото работи с музикалните продуценти Джаспър Харис, Шоудел и испанския музикант и певец Ел Гуинчо. Новият албум на Camila ще последва Familia, който излезе през април 2022 г.

Новини