Carly Rae Jepsen издаде “Talking to Yourself”

Песента в стил 80-те е следващата музикална порция от предстоящия албум на изпълнителката

16 септември 2022
social
Снимка от twitter

Carly Rae Jepsen представи “Talking to Yourself” - третият сингъл от предстоящия ѝ албум “The Loneliest Time”. Ритмичното денс поп изпълнение е в стила на 80-те години на миналия век, а в текста певицата си спомня за стара връзка и се пита дали не са останали чувства от нея. Видеото пък подозрително напомня на някои от последните клипове на Kylie Minogue.

Carly по-рано пусна “Western Wind” и “Beach House”.

Jepsen ще издаде петия си албум “The Loneliest Time” на 21-и октомври, лош избор на дата, предвид факта, че тогава излиза и новият проект на Taylor Swift “Midnights”, а това със сигурност ще остави колекцията на изпълнителката на “Call Me Maybe” на заден план за меломаните. Това ще е първият албум на Jepsen от 2019 г., когато излезе “Dedicated”.

“Доста съм впечатлена от самотата”, написа в Twitter Carly за предстоящия си проект. “Тя може да бъде много красива ако огледаш от всички страни. Също като любовта, и самотата може да предизвика някои екстремни човешки реакции”. 

Jepsen по-рано съобщи, че ще промотира новия си албум с турнето “So Nice”, което започва от Кливланд следващата седмица. Обиколка е предвидена само за Канада и САЩ.

 

 

Новини