Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Celine Dion представи три нови песни
Celine Dion представи три нови песни
Снимка: facebook
Celine Dion представи три нови песни Четвъртък, 19.09.2019 г., 09:37 ч. Звездата стартира и световното си турне за промоция на албума "Courage"

Celine Dion представи три нови песни - “Courage”, “Lying Down” и “Imperfections”. И трите ще бъдат включени в предстоящия албум на звездата със заглавие "Courage", който ще излезе на пазара на 15-и ноември.

celine dion

Това ще бъде първата музикална колекция на певицата изцяло на английски език от 6 години. Dion разкри още една нова песен от албума през юни, “Flying On My Own”, която прозвуча за първи път на последното шоу от супер успешната серия концерти на звездата в Лас Вегас, която продължи цели 16 години.

Всяка от трите нови песни има различна тема - “Courage” е посветена на възстановяването след голяма загуба, в “Imperfections” певицата говори за недостатъците си, а “Lying Down”, сред чиито автори са диджеят David Guetta и певицата Sia, се отнася до дистанцирането от вредни връзки.

Премиерата на новите песни съвпадна с началото на световното турне на Dion, с което тя ще промотира албума си. То стартира снощи с концерт в родния на канадската звезда Квебек, където са насрочени общо 9 дати. След това тя ще се представи на публиката в Монреал. В Северна
Америка концертите й ще продължат до месец април 2020 година, след което Celine ще зарадва феновете си и на други континенти.

Посланието на новия албум на певицата е много важно за нея и заради загубата на нейния ментор и съпруг René Angélil, който почина през 2016г. след дълга битка с рака.

В интервю Celine сподели, че все още се чуди дали той ще одобри решенията й. И заявява, че не е готова за срещи с мъже, но й лиспва "да бъде докосвана, да бъде прегръщана", липсва й "това, което само един интимен партньор или съпруг, би могъл да направи".

Интервюто звездата завършва с думите "Трябва да докажа на себе си, на децата си, на екипа си, на феновете си, че съм добре. Че съм силна. Че се чувствам страхотно". И предвид изявите й, изглежда успява да го постигне.

Коментари