Чакаме нова музика от Bruno Mars

22 май 2023
Bruno Mars
Снимка от Facebook

Bruno Mars е на финалния етап от работата по новия си албум, съобщава британският в. The Sun. 

Американският музикант не е издавал самостоятелен албум от 2016 г., когато излезе "24K Magic". През 2021 г. той изненадващо обяви, че с Anderson .Paak са сформирали дуета Silk Sonic и двамата пуснаха колекцията "An Evening with Silk Sonic". 

Според информацията, сега Mars се готви за солово музикално завръщане. Не става  ясно дали албумът ще излезе до края на годината, но звездата планира да го промотира с мащабно турне, което ще започне следващата година и ще продължи през 2025 г. 

Кариерата на Bruno започна през 2010 г. с хитовия албум "Doo-Wops & Hooligans", от която са превърналите се в класики "Just The Way You Are", "Grenade" и "Marry You". Преди това той беше популярен автор на песни, като е писал хитове за звезди като Аlexandra Burke, Adam Levine, Brandy и Sugababes.

Mars има издадени още два самостоятелни албума, "Unorthodox Jukebox" (2012 г.) и "24K Magic", и е спечелил 14 награди "Грами", както и 4 статуетки БРИТ, включително наградата за международна група на 2022 г. за Silk Sonic. 

Новини