Чандлър се сгоди, но не за Моника

Актьорът Matthew Perry от "Приятели" е предложил брак на партньорката си

27 ноември 2020
social
Снимка от twitter

Matthew Perry се сгоди. 51-годишният актьор, който стана световна звезда благодарение на ролята на Чандлър Бинг в култовия сериал "Приятели", е предложил брак на Molly Hurwitz. Двамата са заедно от две години.

“Реших да се сгодя”, каза звездата пред сп. "People", "За мой късмет, се случи така, че точно в този момент се срещам с най-страхотната жена на планетата".

Връзката на Matthew и 29-годишната Molly започва през 2018 г. За любимата на актьора се знае малко. Тя работи като творчески редактор на театрални пиеси. Профилът й в Instagram е заключен, но според "People" е публикувала мило послание за Matthew в Деня на влюбените. Преди това беше съобщено, че двамата са прекарали заедно коледните празници през 2019 г.

Това ще е първи брак за Matthew Perry, който в миналото е имал връзки с Yasmine Bleeth, Julia Roberts и Lizzy Caplan.

Тази година Matthew трябваше да се събере с колегите си от "Приятели" Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc и David Schwimmer за дългоочакван специален епизод. Снимките на едночасовото предаване без сценарий обаче се отлагат вече няколко заради пандемията. Наскоро Perry съобщи, че епизодът ще се снима през март 2021 г. А след годежа му, една сватба също би била хубав повод за звездите от "Приятели" да се съберат.

Новини