Charlie Puth показва чуствената си страна в сингъла “Lipstick”

18 август 2023
Charlie Puth
Снимка от Орфей Мюзик/Warner Music Group

Charlie Puth представи новия си сингъл “Lipstick”. 

Видеото към чувствената песен създава интимна атмосфера, в която изпълнителят се съблича, докато пее за това как иска някой да остави следи от червило по тялото му. 

“Lipstick” е продуцирана от Happy Perez и Pop Wansel и е водещ сингъл от предстоящия четвърти албум на Puth. Той все още не е разкрил датата за издаването на колекцията. 

“Във връзка с новата песен, която пускам тази вечер, искам да кажа, че тя поставя началото на новия ми албум. Освен това е един от най-любимите миксове, които някога съм правил. Мисля, че е почти перфектна...", написа в социалните мрежи певецът часове преди появата на композицията.

Puth издаде предишния си албум, "Charlie", през 2022 г. От него са синглите “Light Switch”, “That’s Hilarious” и “Left and Right”, която е колаборация с Jungkook от BTS. През май музикантът стартира и турнето си "Charlie Live Experience" в подкрепа на колекцията.

През март Puth си партнира със Sabrina Carpenter за късометражния филм “That’s Not How This Works” и издаде песен със същото заглавие, в която освен певицата участва и кънтри дуета Dan + Shay.

Малко по-късно Charlie издаде “Angel, Pt. 2”, записана за саундтрака на филма "Бързи и яростни 10".

Новини