Cher не може да повярва, че ще стане на 80 години

05 септември 2023
Cher
Снимка от БГНЕС

Легендарната Cher не може да повярва, че предстои да навърши 80 години. 

Звездата в момента е на 77 години и при гостуването си в предаването "Good Morning Britain" заяви, че това няма да я накара да промени визията си, която винаги е съобразена с модните тенденции. 

“Не мога да повярвам, че в някакъв момент ще бъда на 80 години, по-скоро, отколкото ми се иска", каза модната икона. “Ще продължа да нося джинсите си. И ще продължа да поддържам косата си дълга. И ще правя същите неща, които винаги съм правила".

Певицата обясни, че с нейна приятелка са си говорили за това кога ще трябва да отрежат косите си и да престанат да носят джинси, защото това се очаква от жените на определена възраст. Този момент за тях обаче още не е настъпил, казва Cher. 

Тя смята, че нейните "невероятни" гени са отговорни за това да изглежда по-млада - нейната майка Georgia Holt живя до 96 години. Тя почина през декември миналата година. 

“Не знам дали това да не се чувстваш стара те прави да изглеждаш по-млада. Не съм сигурна. Но аз обичам да съм в крак с модата. Имам много млади приятели. Имам и много възрастни приятели. Честно казано, не се опитвам да се чувствам млада. Нито се опитвам да бъда млада. Аз съм каквато съм, каквото и да означава това. Просто си живея".

Новини