Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Cher пее на испански “Chiquitita"
Cher пее на испански “Chiquitita
Cher пее на испански “Chiquitita" Петък, 08.05.2020 г., 17:52 ч. Приходите от сингъла ще бъдат дарени на УНИЦЕФ

Cher подкрепи детския фонд на УНИЦЕФ с първия си испаноезичен сингъл - кавър на хита на ABBA “Chiquitita”. Песента има и вариант на английски, отново в изпълнение на звездата.

Видеото към испанската “Chiquitita" на Cher ще излезе утре, 9-и май, по време на специално онлайн предване, организирано от УНИЦЕФ.

Cher направи кавър на английски на “Chiquitita” за нейния албум посветен на творчеството на шведската група "Dancing Queen", който излезе през 2018 г. след участието на певицата във филма "Mamma Mia! Отново заедно".

Приходите от песента ще бъдат дарени на организацията, подобно на оригинала - ABBA изпълниха “Chiquitita” на благотворително събитие на УНИЦЕФ през 1979 г. и даряваха половината от печалбите до 2014 г., когато се разбраха приходите да бъдат предоставяни на организацията на 100%.

Освен това, Cher обеща 1 милион долара чрез своята инициатива "CherCares Pandemic Resource and Response Initiative", която ще разпределя средствата за различни фондации, занимаващи се с подкрепа на малцинствени и пренебрегвани общности по време на пандемията.

 

Коментари