Cher планира първия си онлайн концерт

Проблемът - как да избере кои песни да изпее, когато има толкова много

19 януари 2021
social
Снимка от facebook

Поп икона Cher подготвя виртуален концерт. Звездата обаче има сериозни трудности в организацията, защото не може да реши кои парчета от репертоара си да включи в сетлиста, защото просто има "твърде много песни".

Изпълнителката на хита "Believe" обмисля възможността да изнесе първото си онлайн шоу по време на пандемията, но не може да избере кои песни да изпее. "Пея от 50+ години... твърде много песни", написа Cher в Twitter.

Предполага се, че Cher се е вдъхновила за виртуалното шоу след участието си в благотворителния концерт "We The People" в неделя, с който започнаха събитията по случай встъпването в длъжност на новия американски президент, което ще се случи утре, 20-и януари.

74-годишната певица записа видео послание за новоизбрания държавен глава Joe Biden, в което казва "Много съм щастлива. Дори не мога да опиша колко щастлива съм всъщност". Тя казва, че демократът е "подходящият човек за подходящата работа, в подходящото време" и добавя, че е много развълнувана и вярва, че той ще поведе страната в невероятна посока, и ще обича всички, защото е такъв човек. 

Cher отбеляза и историческото постижение на избраната за вицепрезидент в новата администрация Kamala Harris.

В концерта участваха също Carole King, will.i.am и Fall Out Boy.

Новини