Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Cher пуска испанска версия на "Chiquitita” на ABBA
Cher пуска испанска версия на
Снимка: Orpheus Music
Cher пуска испанска версия на "Chiquitita” на ABBA Вторник, 05.05.2020 г., 17:42 ч. Приходите от песента ще бъдат дарени на УНИЦЕФ

Cher ще издаде испанска версия на класическата песен на ABBA "Chiquitita” в петък, 8-и май, а приходите ще отидат при УНИЦЕФ. Едновременно ще бъде издаден и допълнителен дигитален сингъл на “Chiquitita” на английски.

Това е първото издание на испански език в несравнимата 55-годишна кариера на печелилата награди "Оскар", "Грами" и "Еми" легенда.

Видеото към “Chiquitita” ще дебютира на събитието на УНИЦЕФ "COVID-19 Virtual Special", което ще се излъчи в събота, на 9-и май от 20:00 часа американско време (неделя, 3:00 часа сутринта българско време) на www.unicefwontstop.org и www.YouTube.com/unicefusa.

Cher, която е записала вокалите си за "Chiquitita" у дома, казва: “Започнах репетициите на испанската версия през втората част на миналата година. Когато всичко в света се промени, исках да помогна. Изглеждаше като правилния момент да го направя. От дълго време се възхищавам на УНИЦЕФ, особено заради работата им в образоване на младите жени. Актрисата Audrey Hepburn беше мой герой и бях толкова горда, когато тя стана техния посланик на добрата воля през 1988 г. Сега, повече от всякога, е изключително важно да приоритизираме всяко дете по света, сякаш е наше собствено”.

ABBA дариха приходите на УНИЦЕФ, откакто песента за първи път излезе през 1979 г.

Cher ще дари 1 милион долара на многобройни благотворителни организации, фокусирани над „хронично пренебрегнатите и забравените“ хора по време на пандемията чрез новосформираната инициатива "CherCares Pandemic Resource and Response Initiative" (CCPRRI).

 

Коментари