Cher сподели най-важния съвет, който би дала на жените

02 декември 2023
Cher Alexander
Снимка от БГНЕС

Cher сподели най-важния съвет, който би дала на жените. 

77-годишната певица разкри какво трябва да направи всяка жена поне веднъж през живота си в епизод на шоуто “Chicken Shop Date” на британската водеща и комедийна актриса Amelia Dimoldenberg.

“Излизайте с по-млад мъж”, каза звездата, която има връзка с 37-годишния музикален продуцент Аlexander Edwards. 

Cher разказа как е започнал романсът им. 

“Пътувах за Швейцария и той ми написа съобщение "Къде отиваш", а аз отговорих "Отивам в Швейцария. Малко съм уморена", и той ми върна "Ами почини си, бейбиии", с три и-та. И аз си казах, този човек явно не ме познава достатъчно добре, за да сложи три и-та на "бейби". Малко се ядосах. И така той просто започна да ми пише". 

Cher обясни, че никога не е имала намерение да се влюбва в човек, който е с 40 години по-млад от нея. 

"Казвала съм на приятелки "не се влюбвайте в по-млад мъж, прекалено сме стари". А също и "не се влюбвайте на базата на чат съобщения". И ето какво стана".  

Музикалната икона разкри също, че Edwards наистина ѝ е подарил пръстен, изработен по поръчка, и тя го носи "през цялото време", макар да не го показа по време на интервюто.

Двамата се запознаха през есента на 2022 г. по време на Седмицата на модата в Париж и според информацията веднага си паснали. Тази година през май те за кратко се разделиха, но се събраха отново няколко месеца по-късно. 
 
Cher признава, че е лудо влюбена и двамата се разбират чудесно. 

“Мразя да говоря за това колко съм щастлива... но ние си прекарваме страхотно", каза тя в интервю през октомври. "Можем да си говорим за музика. Можем да си говорим за всичко. Той има страхотно чувство за хумор... Просто се разбираме".  

Освен че се разбират добре като двойка, двамата изглежда и работят отлично заедно, а доказателството за това е първият коледен албум в кариерата на Cher, "Christmas", който излезе през октомври. 

Новини