Черил Коул разкри, че синът й от Лиъм Пейн намира за "много готино" да има известни родители

24 ноември 2023
Cheryl Cole
Снимка от Youtube Screenshot

Черил Коул разкри, че синът й от Лиъм Пейн намира за "много готино" да има известни родители. По време на интервю за британския Vogue, за да обсъди турнето за събиране на Girls Aloud, 40-годишната звезда призна, че макар да се е опитвала да държи шестгодишния си син на земята, той е осъзнал своето знаменито наследство.

„Проблемът е, че искам Беър да има нормално детство“, обясни Черил. „Не искам хората да го разпознават на улицата. Но той се ядоса. Онзи ден каза: „Какъв съм късметлия, че имам известни родители?“ Казах, "Няма значение." Той казва: „Да. Но е доста готино.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Girls Aloud (@girlsaloud)

Черил и бившата звезда от One Direction Лиъм излизаха две години, преди да се разделят през 2018 г., но останаха в добри отношения заради сина си.

В сряда беше потвърдено, че Черил се е събрала отново с групата Girls Aloud Надин Койл, Никола Робъртс и Кимбърли Уолш за турне в Обединеното кралство и Ирландия, за да отпразнуват предходния им каталог.

Групата няма планове да издава нова музика, но ще почерпи феновете с най-големите си хитове, когато турнето им започне през май следващата година.

Новини