Chris Hemsworth - един от най-големите фенове на Ed Sheeran

13 юни 2023
Chris Hemsworth
Снимка от БГНЕС

Chris Hemsworth се оказа един от най-големите фенове на Ed Sheeran. Звездата от филмите на Marvel сподели, че през уикенда е присъствал на третия си концерт от турнето "Mathematics" на британския певец, който се е състоял на стадиона "MetLife" в Ню Джърси. 

“Видях Ed Sheeran за трети път тази година. Някой може да каже, че съм супер фен, а друг може да ме нарече преследвач… всъщност това го казва най-вече Ed, но аз просто съм един много подкрепящ го приятел", написа актьорът в Тwitter. 

В туита има и видео от бекстейджа на концерта, в което Hemsworth е в компанията на Sheeran, колегата си Matt Damon и звездния готвач Gordon Ramsay.

“Поздравления, приятелю, че отново счупи рекорда за публика на стадион!", добавя Hemsworth. По този начин той не пропуска да отбележи и факта, че в неделя Sheeran е направил шоу пред най-многобройната си публика в САЩ до момента. 89 000 зрители са били на стадиона за концерта, което е рекордна публика и за самия стадион по време на музикално събитие.  

Не е ясно откога датира голямото приятелство между Hemsworth и Sheeran, но през февруари актьорът публикува кадри от друг концерт на хитмейкъра, на които двамата си разменят професионалните инструменти - певецът му дава китарата си и получава чука на Тор - героят на Hemsworth от киновселената на Marvel. 

Новини