Chris Pine отрече Harry Styles да го е заплюл

02 март 2023
Chris Pine
Снимка от БГНЕС

Chris Pine най-после отговори лично на въпроса заплюл ли го е наистина Harry Styles миналата година на кинофестивала във Венеция. 

През септември миналата година на кинофестивала във Венеция се състоя премиерата на филма “Не се тревожи, скъпа”, режисьорски дебют на Olivia Wilde. Самата продукция обаче остана на заден план, докато акцент в медиите и социалните мрежи беше предполагаемата вражда между Wilde и Florence Pugh, както и вайръл видеото, в което изглежда, че Harry Styles заплюва колегата си в лентата Chris Pine, докато се настанява на стола до него в залата за прожекцията. 

Сега, в интервю за сп. Esquire, Pine отговори на широко обсъжданите спекулации. 42-годишният актьор отрече категорично Styles да се е изплюл върху него, но призна, че от кадрите в интернет наистина изглежда сякаш го е направил. Chris обяснява, че в онзи момент певецът и актьор е прошепнал набързо някаква малка “вътрешна” шега между колеги: "Мисля че каза нещо като “Това са просто думи, нали?”. Защото си имаме шега, разбирате ли, ние сме смазани от полета и часовата разлика, а трябва да говорим пред пресата, и понякога мозъкът ти се обърква и започваш да дрънкаш безсмислици, и затова ние се шегуваме “Човек, това са просто думи”. 

Колкото до враждата между двете актриси от филма Pine казва, че е в пълно неведение: "Изобщо не знаех за такова нещо, но в интерес на истината, нямаше да ме интересува. Ако има нещо, заради което ми е гадно, то е, че върху филма се изляха толкова много критики, които не съответстваха на това, което ставаше на екрана. Това, което стана във Венеция, бяха нормални неща, поставени в измислен от хората контекст, който се разпространи и изроди като ракови клетки благодарение на туитърсферата. Беше абсурдно”. 

Новини