Christina Aguilera се превърна в Cher за Хелоуин

31 октомври 2023
Christina Aguilera
Снимка от БГНЕС

Christina Aguilera отдаде почит на партньорката си от филма "Бурлеска" Cher с костюма си за Хелоуин. В Instagram 42-годишната поп звезда сподели множество снимки и видеоклипове, на които е облечена като легендарната 77-годишна изпълнителка за празника.

За начало има видео, в което певицата мърда устни с реплика на Cher от филма от 2010 г. Към него тя написа "Тес и Али завинаги". 

Christina пресъздава серия от най-емблематичните визии на Cher, включително с черно кожено боди и мрежест чорапогащник.

„В любимия ми ден от годината е правилно да върна времето назад и да отдам почит на новаторката @cher“, озаглави публикацията със снимки Aguilera.„Посланието на Cher чрез нейната музика и стил остави трайна следа в света и до ден днешен все още не мога да повярвам, че имах възможността да работя с такава легенда!!!! Никой никога не би могъл да заеме мястото на великата и силна Cher. Любовта и уважението, които изпитвам към теб, са безкрайни".

Тя също така сподели видео "зад кулисите" на фотосесията, а за фон е използвала хита на Cher „If I Could Turn Back Time“.

„В чест на ЛЕГЕНДАРНАТА КРАЛИЦА @cher“, написа тя към публикацията.

Почитта на Aguilera към празника и към Cher идва на фона на съобщенията, че певицата ще адаптира любимия филм за сценичен мюзикъл.

Новини