Coldplay поканиха феновете да участват в новата им песен

03 ноември 2023
Coldplay
Снимка от БГНЕС

Coldplay поканиха феновете да добавят своите гласове към новата им песен "One World".

Тъй като работата по новия албум на групата, „Moon Music“, продължава, те отправиха призив в социалните медии към почитателите си да изпращат клипове с техните вокали, за да ги включат в изпълнението.

"Здравейте всички. Надяваме се, че сте добре в тези луди времена“, написаха те. „Почти завършихме "Moon Music". Ако искате и вие да участвате в него, може би бихте могли да добавите гласа си към песен, наречена "One World". (Много бихме се радвали на това.) Всичко, което трябва да направите, е да се запишете как пеете „Ahhhhh“ за няколко секунди на oneworld.coldplay.com. Можете или да копирате нотата на сайта, или да изпеете G или C във всяка октава. Много благодарим. С обич Chris, Guy, Will и Jonny".

Chris Martin и компания за първи път говориха за новия си албум през януари, като потвърдиха, че записът е продължение на хитовия им албум от 2021 г.

„Завършваме албум, наречен „Moon Music“, който е вторият том на „Music Of The Spheres“, но той няма да излезе скоро“, каза Martin в интервю тогава. Може да започнем да свирим някои песни в някакъв момент още тази година“.

Междувременно Coldplay се готвят да се върнат на пътя през 2024 г. с поредица от концерти в цяла Европа, стартирайки през юни с първите си шоута в Гърция, Румъния и Финландия, преди да приключат през септември с три големи спирки в Дъблин, Ирландия.

Новини