The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Colin Firth e най-романтичната филмова звезда
Colin Firth e най-романтичната филмова звезда
Colin Firth e най-романтичната филмова звезда Сряда, 14.02.2018 г., 11:52 ч. Актьорът измести Julia Roberts и Hugh Grant в класацията на британците

Colin Firth е най-романтичната филмова звезда за британците, които признават, че обичат да гледат любовни филми.

Актьорът, който е на 57 години, измести Julia Roberts и съперника си от "Дневникът на Бриджит Джоунс" Hugh Grant. На четвърто и пето място са Leonardo DiCaprio и Sandra Bullock. Челната десетка попълват Kate Winslet, Ryan Gosling, Renée Zellweger, Jennifer Lopez и Matthew McConaughey.

Анкетата на сайта за продажба на билети за кино Шоукейс синемас показа, че романтичните филми вдъхновяват една трета от британците да са по-страстни и да проявяват повече обич към половинката си.

Любимият романтичен филм на британците е "Хубава жена". На второ място е "Наистина любов". Следват "Казабланка", "Нотинг хил", "Ваканцията", "Тетрадката", "P.S. Обичам те", "Ловци на шаферки", "Предложението" и "Сватбата на най-добрия ми приятел".

Почти 10 процента от анкетираните признават, че са заимствали романтична фраза от филм. Пет процента обаче са слагали край на връзката си, след като са гледали любовен филм, с мисълта, че могат да намерят нещо по-добро.

Коментари