Дара: "Няма да ми липсваш" има лековито действие

08 декември 2023
DARA и Bobo
Снимка от Virginia Records

Последните две години за Дара бяха наистина много динамични. В края на 2022 г. тя издаде албум, а през настоящата пусна няколко сингъла, в които се влюбихме. Сега, след хитове като "In My Head", "Богиня" и един от любимите ни родни дуети - "Вече няма как" с Любо Киров, за Коледа Дара ни подарява още една страхотна песен. Тя е в дует с Бобо и се очаква да влезе в следващия ѝ албум, за който младата певица намекна.

"Песента на мен ми служи като медитация. Чрез нея можеш да намериш лесно пътя към себе си. Ако някой е в момент на трудна раздяла или е претърпял такава - нека си пусне тази песен, защото тя има някакво лековито действие. Аз поне така го усещам", споделя Дара за "Няма да ми липсваш".

Относно следващия албум Дара само загатва, че ще работи упорито, за да го издаде през следващата година. Също така, ако има тази възможност, би използвала и няколко от песните създадни по време на музикалния творчески лагер, който се случи неотдавна в Боровец и в който тя активно участва за поредна година.

Какво още каза (и изпя) Дара в Magic - чуйте в интерюто ни с нея:

 

Новини