Darlene Love издаде подробности за коледния албум на Cher

12 септември 2023
Cher
Снимка от instagram.com/cher

Тази Коледа ще премине под знака на Cher! С няколко публикации в Instagram музикалната икона потвърди, че първият ѝ тематичен албум ще бъде факт за предстоящия празничен сезон.

„Ще прекарате ли Коледа с мен? #cherchristmas“, написа 77-годишната певица в Instagram още миналата седмица към снимка, на която стои върху масивна снежна топка, облечена с голяма бяла риза с копчета и широки дънки с блещукащи кристали, и с червени и сребърни орнаменти, носещи се във въздуха около нея. Тук тя е с черна коса.

Към втория си тийзър пост, споделен през уикенда, Cher написа: „Вече е Коледа? Но аз нямам какво да облека…”. Снимката показва звездата с платинено руса перука, облечена с дълга рокля с метални пайети, изправен величествено на фона на ледения бряг зад нея. 

„Не мога да повярвам, че Cher току-що замрази отново арктическата ледена покривка“, пошегува се един фен в секцията за коментари. 

Други пък не пропуснаха да се пошегуват със самопровъзгласилата се за Кралица на Коледа, Mariah Carey:

"Извинявай, Mariah, но тази година ще празнувам с мама Cher";

"Mariah трепери от страх"

Въпреки че изпълнителката на “If I Could Turn Back Time” не разкри кога ще бъде издаден коледният албум, в интервю за предаването "Good Morning Britain" миналата седмица тя сподели малко детайли за това какво могат да очакват феновете от записа.

„Това е коледен албум на Cher. Това не е коледният албум на майка ви“, каза изпълнителката в сутрешния блок и добави, че много се вълнува заради хората, участващи в записа. "В него има милиони хора, а аз никога не съм имала дуети. Никога не съм имала други хора в нито един от моите записи". Cher запази мълчание по въпроса за това кои нейни колеги са включени в албума, тъй като сътрудничеството е било „нещо в последния момент“, но каза, че става дума за много специални хора. 

За протокола, един от най-големите хитове на Cher от 80-те години е дует. “After All", който тя записва с Peter Cetera, достига номер 6 в американската класация през май 1989 г. и получава номинация за "Оскар" за най-добра оригинална песен към филм.

И макар Cher да не разкрива подробности засега, певицата Darlene Love издаде доста неща, включително, че има участие в албума. Двете са направили кавър на "Christmas (Baby Please Come Home)", а изпълнението им е по повод 60 години от създаването на коледната класика. От публикацията ѝ във Facebook става ясно също, че първият коледен албум в дискографията на Cher или Cherilyn Sarkisian (както е истинското ѝ име) ще излезе на 20-и октомври.

 

Новини