Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Demi Lovato се завърна в социалните мрежи
Demi Lovato се завърна в социалните мрежи
Demi Lovato се завърна в социалните мрежи Сряда, 07.11.2018 г., 08:45 ч. Певицата прекара 90 дни в център за лечение на зависимости

Дни след като стана ясно, че Demi Lovato е напуснала центъра за лечение на зависимости, където прекара 90 дни, тя се завърна в социалните мрежи.

Вчера певицата публикува своя снимка в профила си в Инстаграм, на която изглежда в добро здраве и гордо гледа в обектива, докато се готви да гласува на междинните избори в САЩ.

"Много съм благодарна, че успях да се прибера вкъщи навреме, за да гласувам, един глас може да донесе промяната, затова се убедете, че гласът ви се чува, излезте навън и гласувайте” написа Lovato към първата си публикация от юли насам.

Певицата постъпи в центъра за лечение на зависимости след като за малко не загуби живота си, заради свръхдоза наркотици.

През уикенда звездата беше забелязана в компанията на 27-годишния дизайнер на дрехи Henry Levy на вечеря в скъп суши ресторант в Бевърли Хилс. По-късно беше уловена от папараците и в СПА център.

Коментари