Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Десетият филм на Тарантино ще е като епилог
Десетият филм на Тарантино ще е като епилог
Десетият филм на Тарантино ще е като епилог Вторник, 13.08.2019 г., 12:05 ч. Режисьорът не смята да се оттегля от киното все още

Куентин Тарантино няма да се отказва от кариерата си в киното след деветия си филм. Американският режисьор посети Москва за премиерата там на “Имало едно време в Холивуд” и сподели на пресконференция, че десетия му филм, който предстои да създаде, ще бъде като епилог на творчеството му. Визитата му в руската столица включваше и обиколка на Кремъл с министъра на културата Владимир Медински, както и дегустация на сирена. 

Тарантино обясни пред медиите, че ако човек разсъждава над идеята как всичките му филми разказват една история и всеки един от тях е като вагон, който свързан с останалите, образува цял влак, то последният по някакъв начин ще е голямата финална кулминация. 

Режисьорът планира да създаде общо десет филма в кариерата си и каза, че му предстои да направи само още един, но засега не дава повече информация за него. 

По време на обиколката си в Кремъл Тарантино разпитал какво е нужно, за да може човек да бъде погребан в комплекса или близо до него, като отговорът е бил, че трябва да е член на царското семейство. 

Въпреки разходката си с министъра на културата режисьорът сподели и несъгласието си с политиката на руското правителство по редица въпроси, без да прави уточнения, защото посещението му е по работа и за да се види с феновете си в Русия.

 

Коментари