Diana Ross благодари на феновете си с албум

Звездата ще издаде първата си колекция с изцяло нови песни от над 20 години

17 юни 2021
social
Снимка от facebook

Diana Ross обяви завръщането си с първи албум с изцяло нови песни от 22 години. Това ще бъде и първи запис на легендата от 2006 г. “Thank You” е създаден по време на локдауна с помощта на известни имена от актуалната поп сцена, включително продуцента Jack Antonoff, известен с работата си за Taylor Swift, Lana Del Rey и Lorde. 

“Тази колекция от песни е моят подарък за вас с уважение и любов. Безкрайно благодарна съм, че имах възможността да записа тази великолепна музика в тези времена”, казва Ross в изявление. “Посветих тази “книга с песни” за любов на всички вас, слушателите. В гласа ми ще чувате сърцето ми”.  

В официалното съобщение за албума се посочва, че той “предлага силно музикално послание за любов и обединение”, а с песните за щастие, признателност и радост подчертава, че “всички сме заедно в това”.

Ross е съавтор на 13-те песни в “Thank You” и е записала композициите в домашното си музикално студио. Албумът ще излезе на 10-и септември, а от днес можем да се насладим на заглавната песен.

Това ще бъде 25-ият албум в дискографията на Diana Ross и следва “I Love You” от 2006 г., в който бяха включени кавъри на класически любовни песни. Последната колекция с оригинален материал от звездата “Every Day Is a New Day” излезе през 1999 г.

Като соло изпълнителка и като част от The Supremes, Ross има продадени над 100 милиона албума по света. През 1993 г. тя влезе в Книгата на рекордите Гинес като най-успешната изпълнителка на всички времена. 

Ross щеше да участва на фестивала “Гластънбъри” миналата година в специална програма за музикални легенди, но събитието беше отменено заради пандемията. Тя ще има турне във Великобритания през юни 2022 г. 

“Thank You”:

  1. Thank You
  2. If the World Just Danced
  3. All Is Well
  4. In Your Heart
  5. Just In Case
  6. The Answers Always Love
  7. Let’s Do It
  8. I Still Believe
  9. Count On Me
  10. Tomorrow
  11. Beautiful Love
  12. Time To Call
  13. Come Together

 

Новини