Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Джеймс Бонд "Няма време за умиране"
Джеймс Бонд
Джеймс Бонд "Няма време за умиране" Сряда, 21.08.2019 г., 10:45 ч. Обявиха официалното заглавие и премиерната дата на продукцията за измисления британски таен агент

Обявиха заглавието на 25-ия филм за Джеймс Бонд. В официалния акаунт на агент 007 в Twitter беше съобщено, че новата продукция ще се казва "Няма време за умиране" ("No Time to Die"). Daniel Craig ще се завърне в емблематичната си роля за пети, вероятно и последен път. Премиерата на лентата е насрочена за началото на април 2020г.

Предишният филм "Спектър" излезе през 2015г. Craig за първи път влезе в ролята на измисления британски супершпионин в "Казино Роял" от 2006г. Той пое щафетата от Pierce Brosnan.

"Няма време за умиране" трябваше да излезе още този ноември, но продукцията се забави след като британският режисьор Danny Boyle се оттегли от проекта и той беше поверен на Cary Fukunaga.

В този епизод от шпионска сага Бонд ще бъде изваден от пенсиониране от своя приятел и агент на ЦРУ Феликс Лейтер, и ще се впусне в опасна мисия за спасяване на отвлечен учен, гласи официалното описание на сюжета.

В лентата ще се завърнат Ralph Fiennes, Naomie Harris и Ben Whishaw. Носителят на "Оскар" Rami Malek ще влезе в ролята на злодея в юбилейния филм. 

Коментари