Джейсън Момоа ще участва в "Бързи и яростни 10"

42-годишният актьор ще играе злодей в началната глава на заключителната история

30 януари 2022
social
Снимка от twitter

Джейсън Момоа ще участва в "Бързи и яростни 10". 42-годишният актьор ще играе злодей в началната глава на заключителната история на високоскоростния франчайз, който е планиран да излезе през 2023 г.

Джейсън беше приветстван в света на „Бързи и яростни“ от официалния акаунт на сериала в Twitter, който публикува: „The Fast Fam продължава да става все по-голямо. Добре дошъл, Джейсън Момоа“.

Режисьор на новия филм е Джъстин Лин, а редовните членове на актьорския състав като Вин Дизел, Мишел Родригес и Тайриз Гибсън са готови да се завърнат. Франчайзът „Бързи и яростни“ приключва след 11-ия филм и Джъстин по-рано потвърди, че финалната история ще бъде разказана в два отделни филма.

50-годишният режисьор каза: „Идеята последната глава да бъде два филма е правилна. Трябва да кажа, че съм толкова щастлив – защото мисля, че когато за първи път влязох в този франчайз, продължението не беше даденост. Трябваше да го спечелиш. Това означава много."

Джъстин вярва, че подходът ще бъде най-добрият начин да се сложи край на дългогодишния франчайз, след като обмислил как да приключи поредицата.

 

Новини