Дженифър Лопез казва "Да!" на Свети Валентин

Излезе трейлър на филма "Омъжи се за мен" с участието на латинодивата, Малума и Оуен Уилсън

18 ноември 2021
social
Снимка от Forum Film Bulgaria

В навечерието на Свети Валентин Дженифър Лопес ("Да свалиш Уолстрийт") и номинираният за „Оскар“ Оуен Уилсън ("Полунощ в Париж", "Ловци на шаферки") ни канят в киносалоните, за да станем свидетели на забавната и трогателна романтична история "Омъжи се за мен". Филмът предлага оригинален и пикантен поглед към темите за любовта, брака и известността в модерния свят, доминиран от дигиталните комуникации и социалните мрежи, където единствена стойност имат броят последователи и харесвания, а целият ни живот е на показ.

Музикалната звезда Кат Валдес (Дженифър Лопес) и новоизгряващата сензация Бастиан (в ролята влиза Малума, който прави своя дебют в киното) са буквално най-сексапилната светска двойка на Земята и всички са луди по любовната им история. Докато тоталният им общ хит "Marry Me" се изкачва към върховете на класациите, двамата са на път да се оженят на специална церемония пред многомилионна публика на концерт, с който ще стартира световното им турне и ще се излъчва на живо по множество социални платформи.

Въпреки че не е фен, след бурна агитация от страна на дъщеря му Лу (Клоуи Колман, "Големите малки лъжи") и най-добрата му приятелка Паркър (Сара Силвърман, "Разбивачът Ралф"), разведеният учител по математика Чарли Гилбърт (Уилсън) отива на концерта. И защото животът не се случва по план, минути преди началото, Кат научава (по ирония на съдбата, именно от социалните мрежи), че Бастиан й изневерява със собствената й асистентка. Докато познатият й свят на любов, доверие и лоялност рухва за миг пред очите ѝ, Кат ненадейно среща погледа на Чарли и в момент на импулсивно умопомрачение, избира да се омъжи за него. Но това, което започва като неразумна реакция, скоро се превръща в неочаквана любов, въпреки всички пречки.

Но могат ли двама души от толкова различни светове да преодолеят пропастта помежду си и да намерят място, където да принадлежат? Със своята изпълнена с множество забавни и романтични моменти история, и включващ редица оригинални песни на Дженифър Лопес и Малума, "Омъжи се за мен" предлага за празника на влюбените едно различно и вълнуващо преживяване в киносалоните за всички, които вече са открили или все още им предстои да открият голямата си любов, без значение от формата ѝ.

"Омъжи се за мен" излиза само в кината на 11-и февруари.

Часове преди да излезе трейлъра на филма Дженифър Лопез публикува и песента от саундтрака "On My Way".  

Новини