Джони Деп може отново да е Гелърт Гринделвалд

Прогнозата е на Мадс Микелсен, който игра в последния "Фантастични животни"

17 август 2022
social
Снимка от БГНЕС

Джони Деп може да се завърне в следващата част на хитовата поредица "Фантастични животни", след като спечели делото за клевета срещу Амбър Хърд, заяви Мадс Микелсен.

Звездата от "Карибски пирати" изигра образа на Гелърт Гринделвалд в Джони Деп може да се завърне в следващата част на хитовата поредица "Фантастични животни", след като спечели делото за клевета срещу Амбър Хърд, заяви Мадс Микелсен.

Звездата от "Карибски пирати" изигра образа на Гелърт Гринделвалд в спинофа и предисторията на филмовата поредица за Хари Потър, но по-късно беше заменен от Микелсен. Деп беше помолен да се оттегли една седмица след началото на продукцията на третата част от поредицата "Фантастични животни: Дъмбълдор“ през 2020 г., след като загуби дело за клевета срещу „Сън“.

В интервю за „Deadline“ Микелсен заяви: "Очевидно е, че сега курсът се е променил - той спечели делото, така че нека видим дали ще се върне. Може би. Аз съм голям фен на Джони. Мисля, че той е невероятен актьор, мисля, че върши фантастична работа. Така че не бих могъл да го копирам. Това би било творческо самоубийство", добави той.

Новини