Doja Cat: Синята отметка в Twitter е за отчаяни загубеняци

13 април 2023
Doja Cat
Снимка от БГНЕС

Doja Cat не изглежда много притеснена, след като наскоро загуби синята си отметка в Twitter. Всъщност тя има какво да каже за хората, които плащат, за да бъдат потвърдени на уебсайта.

В поредица от туитове, които изпрати, тя отговори на фен, който каза, че за нея всичко е свършило след като няма вече синя отметка. Doja Cat отговори шеговито: „Само истинските фенове имат сини отметки.“ Когато друг фен попита дали трябва да плати за Twitter Blue, Doja Cat изрази как се чувства наистина.

„Да имате синя отметка означава, че има по-голям шанс да сте загубеняк и че отчаяно се нуждаете от потвърждение от известни хора“, написа Doja Cat.

След преразглеждането на процеса на верификация, Илон Мъск наскоро обяви, че старите акаунти, които са били верифицирани в миналото, ще загубят своите сини чекове до 20 април, освен ако не се регистрират за Twitter Blue. Програмата, базирана на абонамент, проверява всички потребители и им дава достъп до други предимства за $8 на месец. 

Doja Cat за първи път се сблъска с проблеми с акаунта си в Twitter миналия ноември, когато временно загуби синия си чек, след като промени името си на „Коледа“. По онова време политиките на Мъск забраняваха на потвърдените акаунти да променят многократно своите потребителски имена. Тя се свърза с Мъск за съдействие и той успя да й помогне да смени името си обратно.

Новини