"Докосвам те" ни среща с Орлин Павлов и Тони

Режисьори са Васил Стефанов и Стефка Николова, като главните роли са поверени освен на Костова, също и колегата й актьор Мартин Методиев.

10 ноември 2021
social
Снимка от YouTube

Отвъд любовта – там ни пренася новия дует "Докосвам те", който среща басовия баритон на Орлин Павлов и ангелския лиричен сопран на поп певицата Тони, изпълнителка на хита „Всичко било е насън“.

Песента е създадена по нейна идея, музика и текст. А към нея излезе и видеоклип, който е с участието на младата актриса Александра Костова и предлага изненада, с която малко артисти биха рискували. Причината – в нито един от кадрите не се появяват изпълнителите на песента.

Режисьори са Васил Стефанов и Стефка Николова, като главните роли са поверени освен на Костова, също и колегата й актьор Мартин Методиев. И двамата са познати и от новата от филма "Петя за моята Петя", след който Александра получи наградата за най-добра женска роля от фестивала "Златна роза".

Парчето се ражда съвсем случайно в главата на певицата, която отправя покана към Павлов за участие в проекта. Това сподели самият той пред „Монитор“ през юни, когато двамата все още работеха по песента и тя нямаше заглавие.

Новини