Dwayne Johnson си плати за кражбите в детството

Актьорът купи шоколад и на клиентите в магазин на Хаваите

29 ноември 2022
social
Снимка от BGNES

Dwayne Johnson най-после може спокойно да каже, че съвестта му е чиста. 

Звездата от “Черният Адам” публикува видео, в което документира посещението си в супермаркет на Хавайските острови. По думите му, когато бил тийнейджър той редовно крадял от магазина. 

“През 1987 г. бяхме изгонени от Хавай и след всички тези години, най-после се върнах у дома, за да поправя тази несправедливост. Най-после направих екзорсизъм на този шоколадов демон, който ме изяждаше десетилетия”, казва актьорът. 

Johnson обясни, че когато бил на 14 години, всеки ден отмъквал по един голям шоколадов десерт от магазина. Човекът на касата бил един и същ, но всеки път извръщал глава и се преструвал, че не е видял.

Във видеото Скалата купува всички шоколадчета от марката на шанда, а след това плаща и сметките на изумените клиенти. 

“Не можем да променим миналото и някои глупости, които сме направили, но от време на време можем да направим нещо, с което да се реабилираме с някое добро дело и може би да предизвикаме усмивка на лицето на някой непознат”, пише Johnson. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Dwayne Johnson (@therock)

Johnson, който днес е най-високоплатеният актьор в Холивуд, е бил на 14 години, когато семейството им било изгонено от малкия им апартамент в Хавай, след като родителите му не успели да си платят наема. 

Той разказва, че в онези времена, още на 13 години, започнал да се отклонява от правия път и да извършва дребни кражби. “Арестуваха ме за бой, кражба, всякакви глупави неща, които не трябваше да правя”, обясни той миналата година пред “The Sun”. Едва на 18 години той започнал да насочва енергията си към бодибилдинга и Националната футболна лига, докато усилията му в крайна сметка дали резултат и той станал професионален кечист и актьор. 

 

Новини