Дългогодишният мениджър на Britney Spears напуска

Larry Rudolph казва, че певицата смята да прекрати музикалната си кариера официално и двамата не са говорили от близо три години

06 юли 2021
social
Снимка от instagram

Дългогодишният мениджър на Britney Spears, Larry Rudolph, обяви, че напуска длъжността си, като изтъква намерението на певицата “официално да се пенсионира”. 

Rudolph съобщава решението си в писмо до бащата на Britney, Jamie Spears, и до адвоката Jodi Montgomery, които са попечители на поп принцесата. 

В писмото си Rudolph казва, че работи като мениджър на Britney през по-голямата част от 25-годишната ѝ кариера, но не е разговарял с нея от две години и половина. При последния им разговор тя го информирала за намерението си да си вземе почивка от кариерата за неопределено време. Сега той научил, че тя смята официално да прекрати музикалните си изяви. 

Rudolph допълва, че никога не е бил част от противоречията, свързани с попечителството на певицата, което тя настоява да бъде прекратено. 

Мениджърът казва, че винаги ще се гордее с това, което двамата с изпълнителката са постигнали за тези 25 години съвместна работа. Той пожелава здраве и щастие на звездата, и добавя, че винаги ще е на разположение, ако тя отново се нуждае от услугите му. 

Оставката на Rudolph идва, след като миналия месец Britney стана основна тема в медиите с публичното си обръщение към съда за първи път, откакто води съдебна битка със семейството си. Тя заяви, че се чувства като робиня и си иска живота обратно.

 

Новини