Джони Деп счупи глезен. Вижте дали ще дойде в София

30 май 2023
John Depp
Снимка от БГНЕС

Hollywood Vampires бяха принудени да пренасрочат предстоящите си шоута, докато Джони Деп се възстановява от контузия на глезена. 59-годишният актьор писа в Instagram, за да обяви, че е счупил глезена си и не може да участва в САЩ тази седмица.

„Скъпи мои приятели, много съжалявам да съобщя, че счупих глезена си, което е сериозно!!! Започна леко, но някъде между Кан и Роял Албърт Хол по-скоро се влоши, отколкото подобри“

Актьорът обясни, че медицински специалисти са му казали да „избягва всякаква дейност“.

„За тази цел, момчетата и аз много съжаляваме, че ви липсваме в Ню Хемпшир, Бостън и Ню Йорк, но не се страхувайте, обещавам, че ще направим невероятно шоу в Европа и Източното крайбрежие по-късно това лято" — продължи той. „Отново, най-искрени извинения. С цялата ми любов и уважение.“

Групата също публикува изявление в Instagram и обясни, че Деп си "почива", за да може да бъде готов за европейското турне.

Групата, съставена от Деп, Алис Купър, Джо Пери и Томи Хенриксен, трябва да започне своя европейски поход на 8 юни в Букурещ, Румъния, след това в София на 12-ти и да завърши на 23 юли във Волфсбург, Германия.

Трите отложени шоута в САЩ бяха пренасрочени за края на юли.

Новини