Ed Sheeran e записал песен с Kylie Minogue

Колаборацията ще бъде включена в новия му албум

28 юни 2021
social
Снимка от facebook

Ed Sheeran и Kylie Minogue са обединили музикален талант в нова песен, озаглавена "Visiting Hours".

Двете мегазвезди решили да си партнират през март, когато британецът пътува до Австралия, за да участва в концерт в памет на покойния му приятел Michael Gudinski, който беше важна фигура в австралийския музикален бизнес.

Ed се присъедини към Kylie на сцената за изпълнение на нейните хитове "All The Lovers" и "The Locomotion". Хитмейкърът тогава представи и "Visiting Hours", която написал за приятеля си. Песента включва вокали и на Jimmy Barnes, и ще бъде включена в предстоящия нов албум на Sheeran.

Ed Sheeran потвърди още, че е презаписал своята част от албума на Taylor Swift “Red”. Британецът партнира на певицата в баладата “Everything Has Changed” от колекцията от 2012 г., която тя презаписа като част от амбициозния си проект за възвръщане на правата над първите си 6 албума. “Red (Taylor’s Version)” ще излезе през ноември. Пред британска медия Sheeran каза още, че Swift е подготвила няколко изненади за феновете си.

30-годишният певец се завърна миналата седмица с новия си сингъл "Bad Habits". Последният му албум, "No.6 Collaborations Project", излезе през 2019 г.

Новини