Ed Sheeran научил испански заради J Balvin

Британският певец ще издаде "скоро" песни с колумбийската регетон звезда

22 март 2022
social
Снимка от twitter

Ed Sheeran е научил испански за няколко нови песни, които е записал с J Balvin. Британският певец и колумбийската регетон звезда са прекарали един ден в звукозаписно студио и скоро ще представят резултата - две песни, озаглавени “Sigue” и “Forever My Love”. 

Ed написа в Twitter: “Срещнах J Balvin в зала за тренировки в Ню Йорк миналата година. Разпознах гласа му, докато той говореше по телефона и отидох да му кажа здрасти. Говорихме толкова дълго, че стигнахме чак до обяда и следобедния чай. После станахме приятели, които разговарят непрекъснато”. 

31-годишният носител на “Грами”, който преди време учи италиански език за нова версия на хита си “Perfect” с участието на Andrea Bocelli, призна, че е било “подходящо предизвикателство” да научи испански:

“Бях в Ню Йорк по Коледа за няколко шоута, затова решихме да прекараме един ден в студиото. Това пък доведе до много неща, за които ще научите скоро. Но първите две песни, които написахме “Sigue” и “Forever My Love” и излизат съвсем скоро. Той искаше да ме въведе в своя свят, а аз него - в моя. Беше подходящо предизвикателство да науча испански в тази връзка”. 

Музикантите са заснели и поне един клип заедно. Вместо слънчева Испания обаче са избрали за терен на снимките френската столица Париж през зимата.  

Преди време Ed каза в интервю, че планира да участва в много колаборации тази година, защото да си солов изпълнител било “самотно” занимание. Освен това иска да се пробва в различни музикални жанрове. Той вече издаде нова версия на “Bad Habits” с Bring Me The Horizon, а наскоро излезе и негов нов дует с Camila Cabello - “Bam Bam”.  

Новини