Ed Sheeran обича котките, но те него - не чак толкова

31 януари 2024
Ed Sheeran
Снимка от БГНЕС

Ed Sheeran свири пред не особено благоразположена към него публика в Япония. 

Британският певец, който българските фенове очакват с нетърпение това лято в София, публикува видео в социалните мрежи от завръщането му в Страната на изгряващото слънце и по-точно в котешко кафене, което е посетил за първи път през 2014 г. Както е известно, Ed много обича котки. Доколко обаче те обичат него е под въпрос или поне конкретно обитателите на това котешко кафене. 

Във видеото виждаме Sheeran, който е седнал на диванче с китара, заобиколен от котки, които си похапват от прилежно наредени купички. Той започва да им свири своя хит "Thinking Out Loud" и те веднага се разбягват, забравяйки за храната, изглежда в опит да се спасят от музиката му. 

"Опитах се да спечеля същите котета, които избягаха от мен през 2014 г., резултатът е същият", пише Sheeran към видеото. 

Клипчето започва с певеца, който пита своенравните създания "Някой иска ли да чуе една песен?", но в мига, когато изпълнението започва, те хукват да бягат.

"Не беше по-успешно от предишното ми посещение", казва разочарования Sheeran. Появява се запис от въпросната визита през 2014 г., когато една-единствена котка е останала да слуша пеенето му. Обратно в настоящето отново има една невъзмутима котка, която все пак е решила, че подрънкването на китара в съседство не е чак толкова лошо за храносмилането. 

В коментарите феновете започнаха да се шегуват, като един от тях написа: "Очевидно са искали да чуят "Purrfect" 😂".

Не всички котки обаче проявяват такава нетърпимост към носителя на "Грами". През декември Sheeran сподели серия снимки, сред които попада и една, на която е гушнал едната от трите котки на Taylor Swift - Meredith Grey (кръстена на главната героиня в сериала "Анатомията на Грей"). 

Новини