Ed Sheeran обяви продължение на "Mathematics" в Европа

05 юли 2024
Ed Sheeran
Снимка от БГНЕС

По-малко от два месеца ни делят от концерта на Ed Sheeran в София. През последните часове обаче певецът обяви, че турнето му "Mathematics" в Европа ще има продължение следващата година.

В периода май-септември британската звезда ще направи музикални спирки в Испания, Франция, Италия, Германия, Норвегия, Швейцария, Белгия, Полша, Швеция и Дания.

"През 2025 г. турнето "Mathematics" ще стигне своя край! Ще посетим повечето места, където още не сме били, първите дати ще са в Европа, ще има и още, продажбата на билетите започва на 10 юли, ще се видим следващата година", написа певецът в социалните мрежи. 

Според официалната информация за турнето през 2025 г. е специално разработена мобилна дигитална система за билети, която ще гарантира, че феновете си купуват истински пропуски. 

“Ed и неговия екип са твърдо против това някой да използва неофициални вторични сайтове за продажба на билети и затова правят всичко възможно да спрат практиката феновете да бъдат експлоатирани, когато си купуват билети за неговите концерти", се казва в изявлението. 

По-рано тази година човек, който предлагал билети за концерти на Ed Sheeran и Lady Gaga, като ги купувал и след това препродавал на по-високи цени "в огромен мащаб", беше осъден на 4 години затвор.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини