Ed Sheeran ще става татко

Съпругата му Cherry Seaborn е бременна с първото им дете

12 август 2020
social
Снимка от facebook

Ed Sheeran се присъединява към все по-дългия списък на знаменитости, които стават родители на летни бебета. Според британски медии съпругата на хитовия изпълнител и автор на песни Cherry Seaborn е бременна с първото им дете и се очаква да роди в следващите седмици. 

Двойката, която държи личния си живот далеч от любопитните, е успяла да запази в тайна бременността благодарение на социалната изолация заради коронавируса. 

Източник, близък до семейството, е споделил пред The Sun: "Ed и Cherry са на седмото небе от щастие. Те много се вълнуват, но са дискретни. Карантината беше идеалното извинение да не бъдат забелязвани на публично място от известно време, но важният момент наближава и вълнението се увеличава, затова вече са започнали да съобщават новината на семейството и приятелите си”.

Ed Sheeran се сгоди за приятелката си

Според анонимния източник певецът и неговата ученическа любов правят последните приготовления у дома и очакват бебето да се роди до края на лятото.

Още преди избухването на пандемията Sheeran обяви, че си взима дълга почивка от музикалната си кариера, за да се посвети на семейния живот след години турнета по света.

Ed и Cherry се ожениха на частна церемония през януари миналата година. 

Новини