Ед Шийран и Еминем станали приятели покрай обмяната на касети

Te редовно поддържат връзка относно колекциите си от касети

24 октомври 2021
social
Снимка от БТА

Ед Шийран и Еминем станали приятели покрай обмяната на касети. 30-годишният носител на Грами и рапърът, които са си сътрудничили в три песни от 2017 г. насам, редовно поддържат връзка относно колекциите си от касети и дори си разменят касети.

Говорейки за „По-късно... с Jools Holland“, Ед каза за специалната си връзка с 49-годишния хип-хоп ветеран: „Колекционирам касети и имам Рей Чарлз и Стиви Уондър и те са доста трудни за намиране. Единственият човек, когото познавам, който събира същото, е Еминем. Работихме заедно през 2017 г. и направихме още две песни през 2019 г. Той събира касети, това е негово хоби. Той обича да колекционира и е много запален. Започнахме да си пишем по тази тема. Онзи ден получих съобщение за касета LL Cool J.„Еминем каза: „Това е касетата, която ме накара да започна да рапирам“. Изпратих му Ван Морисън и след това ще му изпратя „White Ladder“ на Дейвид Грей.“

Междувременно Ед Шийран, който издава четвъртия си студиен албум на 29 октомври - наскоро разкри, че е изплашен, като е прекарал деня с "гола" поп звезда. Той не разкри самоличността на човека, но каза, че не е могъл да повярва на това, което вижда - другата знаменитост се съблякла в клуб и „се разхождаше“ гола.

Новини