Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ellen DeGeneres с идеи какво да правим в самоизолация
Ellen DeGeneres с идеи какво да правим в самоизолация
Снимка: facebook
Ellen DeGeneres с идеи какво да правим в самоизолация Петък, 20.03.2020 г., 14:14 ч. Водещата, също като нас, спазва стриктно заповедта за социална дистанция, но се опитва и да не умре от скука, докато е затворена вкъщи

Ellen DeGeneres е като всички нас - стои си вкъщи затворена, спазвайки стриктно призива на властите са социална дистанция, и умира от скука. За разлика от нас обаче, жената има телефонните номера на куп знаменитости, на които може да позвъни просто така, за да убие малко време. 

Телевизионното шоу на Ellen е спряно до 30-и март заради опитите да се ограничи разпространението на коронавируса и водещата си стои у дома и, както се вижда от постовете й в Instagram, няма какво да прави.

DeGeneres публикува няколко забавни клипчета в акаунта си, в които си седи или се излежава на дивана в домашни дрехи, напълно отегчена, и решава да прозвъни няколко приятели, за да се намира на работа. Първо започва с обаждане на Adam Levine, на когото честити рождения ден, после се свързва с Justin Timberlake и съпругата му Jessica Biel, и накрая - с John Legend и жена му Chrissy Teigen. Разговорите са кратки и диалогът протича по схемата “Какво правиш? - Нищо. Седя си вкъщи”. 

 “Иска ми се да имах деца в момента. Толкова ми е скучно”, казва DeGeneres на Legend преди да му затвори телефона с репликата "Просто исках да ви се обадя и да ви кажа здрасти. Чао”. 

Както се вижда, и на звездите им свършват идеите какво да правят, докато си стоят принудително (или доброволно, зависи от гледната точка) у дома. По-рано Ellen качи серия смешни клипчета, на които се захваща да реди пъзел от 4000 части, после гледа собственото си шоу по телевизията и дори се учи да прави фокуси. Водещата публикува и избрани смешни видеа и снимки от интернет, свързани със социалното дистанциране на хората заради COVID-19. Ако имате нужда от забавно разсейване от скуката, съветваме ви да разгледата профила на водещата.  

 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Great catch-up with my friend @JustinTimberlake and his wife @JessicaBiel.

Публикация, споделена от Ellen DeGeneres (@theellenshow) на

Коментари