Ellie Goulding продължава да разкрива новия си албум

23 март 2023
Ellie Goulding
Снимка от БГНЕС

Ellie Goulding сподели еуфоричното денс-поп парче “By the End of the Night”.

След успеха на хита ѝ с Calvin Harris “Miracle”, певицата повдигна още малко завесата над дългоочаквания ѝ албум “Higher Than Heaven” с още едно ново изпълнение.

36-годишната звезда призна, че песента ѝ дава възможност за “чувствено бягство” и се надява феновете ѝ също да се почувстват по този начин, докато слушат:

“Чувствам, че през последните няколко години преминахме през много неща и все още се опитваме да осмислим всичко. Не знам дали само при мен е така, но усещам, че се нуждаем от музика, която ни извисява и ни кара да се чувстваме добре, и точно това изпитвам, когато слушам “By The End Of The Night”. Дава ми усещане за еуфорично, чувствено бягство, сякаш си на дансинга на друга планета… нещо, което беше много привлекателно през 80-те години… откъдето този трак спокойно би могъл да идва!”. 

“Higher Than Heaven” ще излезе на 7-и април. Част от него са и вече издадените сингли “Easy Lover”, “Let it Die” и “Like A Saviour”. Последният албум на певицата “Brightest Blue” излезе през 2020 г.

Новини