Elton John е в отлично здраве

Музикантът успокои феновете заради снимки, на които е седнал в инвалидна количка

03 юни 2022
social
Снимка от instagram

Elton John увери феновете, че се чувства добре, след като беше заснет на инвалидна количка дни преди изявата му на концерта за платинения юбилей на кралица Елизабет II. 

Изпълнението на легендарния музикант ще бъде на запис, който ще се излъчи по време на събитието в Бъкингамския дворец на 4-и юни. 

В Instagram певецът написа: “Искам да благодаря на моите фенове, които ми писаха, притеснени за здравето ми, след като таблоидите разпространиха глупавата история за това как съм изглеждал немощен в инвалидна количка. Истината е, че съм в отлично здраве, обичам шоутата си и да свиря и да пея по най-добрия начин. Давам 100% всяка вечер и не искам никога да разочаровам, особено хората, които чакаха толкова дълго за да ходят отново на концерти. Вашите реакции на всяко шоу са феноменални и обожавам всяка минута от тях”. 

John в момента е на своето прощално турне “Farewell Yellow Brick Road”. То се отлага няколко пъти заради пандемията след началото, което беше поставено още през 2018 г. Концертите бяха подновени през януари тази година, но имаше забавяне и заради травма на бедрото на музиканта. 

Именно това е обяснението за количката:

"След поредното шоу с продължителност от два часа и половина, пристигнахме на летището в Лайпциг в последната минута, но част от него вече беше затворена. Пътят до самолета беше дълъг, затова моят екип ми даде инвалидна количка, за да си почине бедрото ми след дългото шоу. Това е всичко. 

Снощи имахме още едно страхотно шоу в Берн и нямам търпение да се видя с всички на разпродадения концет през уикенда в Милано. 

Благодаря ви за милите думи за подкрепа!”.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Elton John (@eltonjohn)

Миналия месец беше обявено, че документален филм ще разкаже за турнето и за ранни години от кариерата на Elton John. 

Освен него, на коцнерта в чест на кралицата ще пеят Queen, Diana Ross, Duran Duran, Craig David, представителят на Великобритания на тазгодишната Евровизия Sam Ryder, Ella Eyre, Elbow, Alicia Keys, Hans Zimmer, Mabel, Jax Jones, Celeste, Andrea Bocelli, Sigala и Nile Rodgers.

 

Новини